Време е за продуктово позициониране!

Автор: Александър Димитров

45131895_436143400245170_8286000449614512128_o Дааа, време е за малко продуктово позициониране! Тъй като обаче скритата реклама в текста по- долу никак даже не е скрита, ами си е направо явна и тенденциозна, няма да я наричам продуктово позициониране. Ще я нарека с истинското и име- хвалба! Уффф, никак не обичам да ми се хвалят… Та да ви се похваля- на картата на Малката Виена, наричана за по- кратко Русе, скоро се появи едно островче! На ул. Мария Луиза 24… Островче, на което няма да видите нито корабокрушенци, нито канибали, дори и най- обикновените хора там са рядкост. По- скоро посетителите му са симпатични четириноги сладурковци и сладурани, довели своите човешки майки и татковци, за да им купят… нещичко… вкусно… Защото островчето всъщност представлява малко магазинче за храни и аксесоари за всякакви домашни любимци! Собственик на това островче съм аз- бивш детски учител, който близо 26 години изкарваше хляба си /извинете за шаблонния израз/ в държавния образователен бизнес. Докато все пак не реших да осъществя мечтата си и да направя нещо за любимите ми животинки. Ей така, на стари години… И с откровено капиталистически методи… Ще ме видите на една от снимките. 45145408_436143393578504_4927753928755380224_o Хубавец! Умник! Добряк! И скромен, на всичкото отгоре 🙂 Папараци са ме “хванали”, докато подавам на щастливата мама на куче- пазач и две писани торбата с манджа 🙂 Та това е… Капиталистическата ми философия, в най- общи линии, е описана във ФБ страницата „Магазин Джеси- Русе”. Ако ще ви е интересно- харесайте я и прочетете. Ако не- просто я харесайте. Нали все пак сте добри хора… 🙂 Малко от нея в аванс? Хубаво, ето:

„Скъпи хора, чудите се защо да дойдете точно в моя магазин? Ето ви 9 причини:
1. Ще се старая, доколкото ми позволява пространството, да поддържам разнообразен асортимент от храни и аксесоари;
2. Цените ще са разумни, защото съм наясно- по- добре оборот, отколкото високи цени;
3. Ще има снимки на “клиентите” на магазинчето- “Любимците на Джеси”;
4. Ще има книги за отглеждане и възпитание на домашни любимци, стари и нови- за тези, които имат нужда от тях;
5. Чувалите ще са затворени- да не се овлажнява храничката и да не се “изпарява” ароматът и. Хитро, нали?
6. Част от приходите в магазина ще се даряват на бездомните животинки от Немския кастрационен център под формата на храна;
7. Имате нужда от съвет за отглеждането на домашния ви любимец- спокойно, доколкото мога- насреща съм;
8. Имате нужда да си поговорите с някого, който също като вас обича животните- пак съм насреща;
9. Ако искате да си купите чувал с храна и няма с какво да го превозите, ще помагам- храната ще бъде доставена на адрес в Русе, посочен от вас! При това- напълно безплатно, представяте ли си!
10. Ще бъдете посрещнати и изпратени с усмивка! А това е прекрасно, нали?

Ако съм ви заинтригувал поне малко- чудесно, елате в магазина! Ако не- здраве да е!

Тагове: , ,

Коментари:
:) :D :( :o 8O :? 8) :x :P :| ;) :lol: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :mrgreen: